Us agrada??? a mi m'encanta, estic molt satisfeta de com va quedar, tant per fora com per dins (era boníssim!!!). Però el millor de tot és que aquest cop no he patit gens amb el fondant, he fet servir el de la marca SODIFER que vaig provar al curs de la Georgia de Puckycakes i estic encantadíssima. La manipulació és ideal, i el sabor força bo. Els que decoreu pastissets amb fondant sabeu que la feina es pot convertir en un suplici quan la pasta de sucre es comença a esquerdar i a omplir-se de bombolles... vaja, que t'agafen ganes de llançar pasta i pastís per la finestra. Però amb aquest fondant no he tingut cap problema, vaja, que ha sortit tot a la primera (miracle!). Us explico una mica les intimitats del pastisset...
El pastisset número 1 (el vermell i verd de la base) és un pa de pessic de xoco amb melmelada de gerds i ganache de xocolata blanca. Els altres dos pastissets restants són uns Red Velvet Cake tremendíssims de bons, la recepta dels quals podeu veure aquí. Com que el Red Velvet Cake va farcit d'una exquisida crema de mantega i formatge (mmmmmmmm!!!) és imprescindible conservar-lo a la nevera fins un parell o tres d'horetes abans de consumir. I ara direu que els pastissets de fondant no es poden guardar a la nevera i bla bla bla bla... doncs no, aquesta afirmació és una llegenda urbana! un pastís folrat amb fondant no només es POT conservar a la nevera sinó que S'HA DE conservar a la nevera, com qualsevol aliment que porti nata, mantega, formatge... Però com ho hem de fer perquè el pastisset no es faci malbé ni comenci a suar al treure'l de la nevera? fàcil: l'haurem de col·locar dins d'una caixa de cartró ben tapada. Us asseguro que quan el traieu de la nevera al dia següent estarà tal i com el vau deixar. De fet, les fotografies del pastisset són fetes al dia següent d'haver-lo acabat quan ja duia 24 hores dins la nevera i estava perfecte, amb modelats inclosos.
La model que podeu veure aquí al damunt és la Rita. La Rita llueix un vestit vermell nadalenc ben fresquet de cames i braços, però amb una bufanda a topos al coll per evitar les angines ;)
Pel que fa a la safata, es tracta d'una planxa de porexpan de 40cm x 40cm, folrada amb goma eva de color blanc i rodejada amb una cinta de ras. Com veieu la mida del pastisset era considerable, amb 40 cm d'alçada comptant el llacet superior.
I per acabar donar les gràcies a la mare del Rogeli, la Cristina, i a tots els altres que em vau oferir el vostre forn perquè pogués elaborar la part principal del pastisset. Sou tots moooolt macos! ;)
FELIÇ ANIVERSARI!!!
Moltes felicitats preciosa!!!! Ja et trobavem a faltar....
ResponEliminaEl pastís és una passada, com tots els que fas... Super detalls q a mi em fascinen... Bé ja saps q t'he de donar les gràcies, i sempre ho fare, per endinsar-me en aquest món tan espectacular!!!
Una abraçada molt fotrta i que passis un feliç dia!!!!!
Moltíssimes gràcies Ester!!! jo m'alegro molt cada cop que veig un dels teus pastissets, són molt originals i tenen una pinta tremenda... mmmmm! i a més, que puguis compartir l'afició amb el Carlos és una sort! un petonasso guapa!
EliminaPer cert, provare el fondant q dius, jo he provat el de la marca funcakes sabor marshmallow i es molt bo. Per fer flors va de conya i sense cmc. Pero per cobrir el pastis em vaig morir, tant per estirar-lo com per treure les arrigues...
ResponElimina;)
El Sodifer el continuo barrejant al 50% amb el Ballina, que ja saps que el sabor m'encanta. El resultat és igual de bo que el que vam fer servir al curs (Ballina + Credipaste) però molt més fàcil de manipular, almenys a l'hivern! ;) al menjar-lo és una miiiiica més dur, però poca cosa. Per mi és bo bo! de totes maneres, això dels sabors de les pastes de sucre és algo molt personal.
Eliminaaaaaiiii...quina cucada!!!! Et va quedar súper mono! Què bé que estiguis per aquí, feia dies que no et veiem! Moltes felicitats!
ResponEliminaMoltes felicitats guapa!!!!!!!!! El pastis es xulisim. Petons
ResponEliminaQue preciosidad! Enhorabuena por tu blog. Un beso, me quedo siguiéndote
ResponEliminaJa fa uns mesos d'aquesta entrada però jo l'he descobert avui i m'he quedat... al.lucinada!!!!!! Sempre he admirat l'art i la paciència dels que experimenteu amb el foundant :) Genial i molt, molt vistòs!!!
ResponEliminawww.bruixesalacuina.blogspot.ch