el Taller dels Pastissets: Els vostres pastissets 100% Kawaii Style

14 de juny 2012

Els vostres pastissets 100% Kawaii Style

Seguidors i seguidores del bloc del Taller dels Pastissets... no he desaparegut!!! aquestes darreres setmanes he estat treballant a l'ombra redactant dossiers, comprant material i organitzant tots els detalls perquè el primer taller oficial del Taller dels Pastissets fos un èxit... i avui us en presento el resultat!




En primer lloc deixeu-me que us presenti les alumnes: la Bea, la Vanesa, l'Ester, la Marisa, la Teresa i la Jazmin. Noies, us felicito a totes perquè vau estar fantàstiques!!! només espero que passessiu un bon dia i que aprenguessiu moltes cosetes, jo vaig disfrutar molt amb vosaltres, de veritat! guapes!!! :)
A la foto de grup ens falta la Jazmin que va haver de marxar una miqueta abans per anar a treballar. Us ho imagineu? 10 hores fent pastissets i després una jornada laboral, jo em moro... aquí la teniu, superJazmin!




Com ja sabeu, el taller va tenir lloc el passat dissabte 9 de juny a les instal·lacions de la Cookiteca Pedralbes. El local és una espècie de peixera de vidre molt xula i moderna, com si fos l'aparador d'una botiga. La veritat és que feia força gràcia veure i escoltar la gent que es parava davant l'aparador i observava com els nostres pastissets anaven avançant!



En la primera fase del curs ens vam familiaritzar amb la pasta de sucre i ens vam llançar amb el modelat.




Vam deixar assecar les maduixes i el conillet fins després de dinar.




Al ser un curs d'iniciació no era necessari tenir cap coneixement previ en la decoració de pastissets. En un sol dia les noies van aprendre a manipular el fondant, tenyir-lo, modelar figures, farcir un pastís, forrar-lo amb pasta de sucre i decorar-lo! és al·lucinant el que s'aprèn a fer en un sol dia de curs! això si, intensiu intensiu... vam sortir totes reventades, oi? per a futurs cursos buscaré la manera de repartir la feina en dues sessions per tal de treballar més relaxadament.




En la segona fase vam treballar amb el pa de pessic (de xoco, nyaaaam!!!). Cada una de les alumnes va escollir la seva pròpia combinació de colors pel pastisset base, sobretot van triomfar el rosa xiclet i el verd "fosforito".




Quina concentració... ;)




Veieu el que us deia de la gent mirant des de fora???!!! jajajaja!




La Teresa perfeccionant els volants... la combinació del groc amb el lila és una de les meves debilitats i m'encanta!





La Vane i la Bea acabant la careta del pastisset i afegint la crema... que monos!




Per fi afegint els últims detallets... ànims noies que falta poc! quines ganes de veure'ls acabats...




I... finito!!! que us sembla la Bea amb el seu pastisset rosa xiclet? xulo no... XULÍSSIM!!!




Digueu Lluiiiiiís!!! realment a aquests pastissets no els hi costa gens somriure a la càmara! són tots simpatiquíssims!!! ^_^




I això és tot per avui, amiguets. La setmana que ve us presentaré la primera part del pas a pas del Bob Esponja "perfecte" que ja toca, seguiu moooolt atents al bloc del Taller dels Pastissets! petuuuuuuns!!!


7 comentaris:

  1. Ooooh, què bé, l'enhorabona, reinassa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies tremenda!!!! felicitats també a vosaltres per la festa sugartremens, pel que he vist va ser tot un èxit! que bé!!! un petonàs!

      Elimina
  2. Són molt bonics, aquest estil em va!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies coses de puces!!! a mi m'agrada molt el nom del teu bloc, és genial! ;)

      Elimina
  3. Que xules que han quedat les fotos Vaig apendre moltíssim en aquest curs, estic molt contenta Aquest curs està recomanat al 100%
    Bea

    ResponElimina
  4. Hola, te acabo de descubrir en Sugartremens y me encanta lo que haces!. Me quedo por aquí.
    Mónica

    ResponElimina
  5. ei guapetona!!!
    he fet una entrada del curs al blog! espero que t'agradi
    http://bibpastissets.blogspot.com.es/2012/10/super-curs-de-fondant.html

    ;)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...