el Taller dels Pastissets: I la granota es va convertir en princesa...

08 de maig 2012

I la granota es va convertir en princesa...



Aquest pastisset no estava programat. Va ser una petició d'última hora a la que no em vaig poder negar, i mira que ho vaig intentar amb totes les meves forces eh! no perquè no em fes il·lusió fer-lo, que me'n va fer molta, sinó perquè tenia l'agenda pastissera setmanal a tope amb un altre projecte important. Però abans d'explicar-vos res més sobre la granota i la princesa, el primer és el primer! us comunico que el guanyador del sorteig pels primers 100 seguidors del facebook del Taller dels Pastissets i que s'endurà una targeta regal valorada en 50€ a bescanviar per productes de la botiga For The Cakes ha estat...


6. ANA MARQUÉS

 
Uuuuuueeeee!!! enhorabona pel premi, espero que el disfrutis moooolt! ben aviat em posaré en contacte amb tu per fer-te entrega del regal! :) als demés dir-vos que moltíssimes gràcies per participar i que no patiu, que hi haurà molts més sortejos i concursos, seguiu atents!
I ara si, us presento la granoteta...




... que es va convertir en princesa...




Bé, el cert és que en aquestes fotografies només apareix la versió granota de la destinataria del pastisset, però jo que conec la versió princesa us puc assegurar que és encara més preciosa, simpàtica, alegre, divertida i desbordant d'energia... vaja Anna, que ets la bomba!!! tot i l'esgotament de la setmana passada m'alegro molt d'haver contribuït en la teva sorpresa!




És mona, oi? ;) pel que fa a l'interior del pastisset, es tracta d'un pa de pessic de xocolata farcit amb melmelada de gerds i ganache de xocolata blanca, mmmmm!!! i per si us agraden les lletres són fetes amb el tallador amb expulsor Windsor Groovy.




I per avui és tot, la setmana que ve us ensenyaré l'altre pastisset que m'ha tret el son els últims dies. Un petonet ben fort de part meva i de la granoteta encantada... mmmuuuuuaaaa!!!



6 comentaris:

  1. Moltes gràcies, vosaltres si que sou macos!!! :)

    ResponElimina
  2. Oh, com m'agraden els teus pastissets!!
    Bé, moltes felicitats a la guanyadora, ja estem en contacte!!!

    ResponElimina
  3. Que bé Marta, moltes gràcies!!! ens veiem aviat, un petonet!

    ResponElimina
  4. sabeu que existeix aquesta granoteta? i encara és més guapa! jajajajaj

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...