el Taller dels Pastissets: La família Pingu al complert!

02 d’abril 2012

La família Pingu al complert!

En l'anterior post us parlava de dos projectes en els quals havia estat treballant durant l'última setmana. Un era el modelat "benvinguda primavera" que podeu veure aquí, i l'altre és aquest que us presento tot seguit: les aventures (o més aviat desventures...) d'en Pingu!

Com va néixer la idea? doncs tot va començar quan la Berta em va demanar un pastisset per la seva filla Helena que feia 17 anys. De petita l'Helena era la fan núm.1 dels dibuixos del Pingu i aquest any va voler un pastisset remember d'aquella època. Em vaig posar a mirar capítols del Pingu com una boja buscant idees per fer un pastís original, que fos una mica diferent dels que s'han fet fins ara, tot i que un pastisset sobre el Pingu exigeix sempre la presència d'un iglú, clar... i vaig trobar aquest capítol que em va encantar! tracta sobre el canguelo que li agafa al Pingu quan després de fer-se el xulo davant dels seus amics pingüins no s'atreveix a tirar-se a l'aigua des d'una muntanya de gel, jajaja! mireu mireu, aquí el teniu ben cagat de por!


La pega d'aquests pastissets amb escenificació és que al ser tan grans són difícils de fotografiar, i més aquest que té l'afegit que era quasi tot blanc. És una llàstima perquè jo crec que al natural era més bonic, i a sobre feia una oloreta! nyaaaaam!!!


Us explico una mica com està fet. El pastisset pròpiament dit és la muntanya que hi ha sota l'iglú, i és un pa de pessic de vainilla farcit de Swiss Merengue Buttercream de maduixa. L'iglú i la muntanya de gel són fets d'RKT, és una tècnica per fer estructures que no és gens complicada i dóna uns resultats fantàstics. Podeu veure el pas a pas per aprendre a fer-ho aquí.


Totes les figures són fetes de fondant amb CMC, incloses les tovalloles esteses i el cubell amb el peix. En total 26 hores de feina, buf!!!


Aquí podeu veure més d'aprop les estructures d'RKT que us comentava...


El nom de l'Helena també en blanc, com si fossin lletres esculpides al gel.


Però suposo que voldreu conèixer la resta de la família, oi?  la pinga és la germana petita d'en Pingu i la foca simpàtica és el seu millor amic...


... la mare d'en Pingu, una gran fan dels barrets...


... i el pare pescant el dinar. Segur que després d'un dia dur a la piscina van preparar-se un gran tiberi!


Com sempre espero que us hagi agradat, moltíssimes gràcies per dedicar-me el vostre temps! un petonet!!!

7 comentaris:

  1. Muchísimas gracias Elena, otro besito para tí! :)

    ResponElimina
  2. La tarta es preciosa, vengo del foro y me quedo para seguirte. Besos

    ResponElimina
  3. FLIPO!!!!
    Soc fan num1 del pingu!!! I teva també!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, quants fans núm.1 del Pingu que estan apareixent!!! :P Guapíssima, acabo de veure el teu carrot cake, m'apunto la recepta que té una pinta boníssima, nyaaaam!!!

      Elimina
  4. Gracias por tu comentario Mariela, bienvenida! ya me tienes en tu blog, un besitooo! :)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...