el Taller dels Pastissets: Ja som més de 100 seguidors al facebook!!!

30 d’abril 2012

Ja som més de 100 seguidors al facebook!!!

El Taller dels Pastissets està de celebració, si senyor!!! celebrem que ja som més de 100 seguidors al facebook del Taller dels Pastissets i la cosa segueix en augment dia a dia, wooooow!!! què us sembla si per a celebrar-ho us convido a... un pastisset??? NOOOOOOOO, que sou molts i casa meva és massa micro-petita, jajaja! no, encara millor que això... tinc al meu poder una fantàstica targeta regal valorada en 50€ de la botiga FOR THE CAKES i he decidit sortejar-la entre tots vosaltres!


Com? que encara no coneixes For The Cakes??? doncs fes una ullada a la seva web i ves escollint els productes que t'enduràs en cas que siguis tu el guanyador! uf què difícil, jo m'ho enduria tot, tot i tot!
Què has de fer per participar?

1. Fes clic a "m'agrada" del facebook del Taller dels Pastissets i fes-te'n seguidor.
2. Comparteix la publicació del sorteig del facebook al teu mur i copia la següent frase: "Fes-te seguidor de EL TALLER DELS PASTISSETS i participa al sorteig d'una targeta regal de la botiga FOR THE CAKES valorada en 50€!!!"
3. Deixa'm un comentari a la publicació del sorteig del facebook dient-me que compleixes els dos requisits anteriors i que vols participar.

Fàcil, oi? doncs no perdis temps i apunta't-hi!

Condicions del sorteig:
* El plaç per a participar-hi comença avui dia 30 d'abril de 2012 i s'acabarà el proper dilluns 7 de maig de 2012 a les 18h. A cada participant se li assignarà un número per estricte ordre d'inscripció al sorteig.
* El sorteig es realitzarà el dilluns 7 de maig a partir de les 18h de la tarda, una mà innocent escollirà un número a l'atzar.
* El nom del guanyador es publicarà dimarts 8 de maig al bloc i al facebook del Taller dels Pastissets.
* En cas que la comanda a la botiga FOR THE CAKES es faci de manera on line, les despeses d'enviament aniran a càrrec del guanyador del sorteig.

Moltíssima sort a tots i totes, i mil gràcies a cadascú de vosaltres per seguir-me!

Un petonet!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...