el Taller dels Pastissets: Després d'un hivern llarg i fred... ha arribat la primavera!

27 de març 2012

Després d'un hivern llarg i fred... ha arribat la primavera!

Fa dies que no penjava cap novetat al blog, i no és per falta d'idees i material, no... és per falta de temps!!! no sé com m'ho faig que cada any per aquestes dates estic liada amb mil coses diferents, si és que no n'aprenc. Aquesta setmana per exemple he dedicat un munt d'hores a dos projectes diferents, d'una banda he estat fent un curs online de modelat gratuït impartit per la Lourdes de Pasteles Encantados a través del fòrum cocinando con el alma. Si us agrada el món dels pastissets decorats i els dolços en general us recomano que doneu una ullada a aquest fòrum. Un cop registrat, i després d'haver participat i interactuat mínimament amb els altres participants, tens dret a inscriure't gratuïtament als seus cursos que són impartits tant per cakedesigners amateurs com professionals. És altament recomanable.
Però tornem al tema del modelat. El curs consistia en modelar una nena en posició de peu i un arbret, si cliqueu al link de Pasteles Encantados podeu veure el model que havíem de copiar. Tant el pastís, les flors, el carretó i d'altres detallets eren opcionals, el que s'avaluava era la nena i l'arbret. I quina feinada tu!! però el resultat ha valgut la pena, he après un munt de coses noves i m'ho he passat pipa!


El cos del pastisset no és comestible, com que me'l volia guardar de record l'he fet amb un dummie de porexpan forrat amb fondant. L'arbret està fet amb filferro apte per a ús comestible i cinta de floristeria recobert amb fondant pel tronc i arrels, i glaça per les fulles. La nena, flors, carretó, marieta i la resta de detalls són fets de fondant amb CMC.



El més difícil per mi ha estat modelar el pantaló i el més pesat fer les fulles de l'arbret amb la glaça, no s'acabava mai allò! i potser amb el que he disfrutat més ha sigut amb la cara de la nena i els detallets com el carretó, la granoteta... la veritat és que m'encanta el resultat!!!




Aquí hi teniu la nena i l'arbret des de davant...


i des de darrera...


La setmana que ve us explicaré en què consisteix el segon projecte en el què he estat treballant, de moment us deixo amb la intriga... només us avanço que té a veure amb el Pingu i les seves aventures!
Espero que us hagi resultat interessant el post, fins la propera!!!

8 comentaris:

  1. Esta muñeca me encanta!! es muy original y simpática, pero la tarta entera es una cucada!!! Felicidades por tu creatividad y por tu trabajo tan bonito, estoy segura de que éste blog se llenará de trabajos increíbles.
    Besotes!!
    Lourdes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooooh Lourdes!!! muchísimas gracias, me hace mucha ilusión tu comentario! y más viniendo de una artistaza de las tartas como tu! :) gracias de nuevo por el curso, me lo pasé genial! un besito!!!

      Elimina
  2. Felicidades Nuria, te repito que me encantó tu trabajo, todoo el conjunto.

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies Sandra!!! espero veure les teves fotos dels red velvet eh! ;)

    Graciela, muchísimas gracias guapa, me han hecho mucha ilusión tus comentarios! un besito!!!

    ResponElimina
  4. Hola, acabo de trobar el teu blog i m'ha encantat!! La nina i tot el pastís són una monada.. Em quedo per aquí. Petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...