el Taller dels Pastissets: Sorteig d'un Bob Esponja per a inaugurar "el taller dels Pastissets" !!!

28 de febrer 2012

Sorteig d'un Bob Esponja per a inaugurar "el taller dels Pastissets" !!!

Nois, noies... benvinguts a la inauguració del bloc...

Doncs si, ja el tenim aquí! un nou projecte que començo amb moltes ganes i amb il·lusió! 
Què és el que trobareu en aquest bloc? doncs un munt de coses relaciones amb el món dels pastissets, cupcakes i dolços en general, des de receptes detallades per elaborar uns exitosos postres, fins a consells, trucs i alguns dels meus secrets a l'hora de decorar pastissets... però shhhhhh... no els expliqueu a ningú! 
A més a més periòdicament organitzaré concursos i sortejos perquè us llanceu a la cuina i poseu en pràctica alguna de les meves propostes, serà divertit!
I com que estic taaaaaaan contenta, què us sembla si comencem amb un sorteig? us agradaria guanyar un pastisset Bob Esponja en 2D com aquest?


Per poder participar és molt fàcil, només has de complir aquests 3 requisits:

1. Fes-te seguidor del meu bloc (t'has d'inscriure al requadre "Segueix el meu blog!")
2. Ves a la pestanya que diu "Fotobloc" i escull el pastisset, cupcake o modelat que més t'agradi.
3. Escriu un comentari al final d'aquest post dient-me quin és el pastisset que has escollit com a favorit i explica'm d'una manera divertida perquè creus que hauries de ser TU el guanyador/a del concurs. No oblidis escriure un email de contacte per si resultessis guanyador/a!
4. Tens temps per a participar des d'ara mateix fins el proper dimarts 6 de març a les 13:00h. El nom del guanyador es fara públic el dimecres al matí així que estigueu molt atents al bloc o al facebook de El Taller dels Pastissets!

Forma del sorteig: a cada participant se li atorgarà un número el qual posarem dins una bosseta (o dins d'un bombo, ja veurem, potser em compro un bingo i tot!). Una mà innocent treurà el numeret de l'afortunat o afortunada.

Data i lloc de lliurament del premi: el pastisset serà lliurat a qualsevol punt de la ciutat de Barcelona el dissabte 10 de març al matí. En cas que l'afortunat visqui fora de la ciutat de Barcelona s'haurà de desplaçar fins la city per recollir-lo. Ja podeu anar organitzant un berenar amb la familia i els amics perquè el pastisset dóna per molt!!!

No voldria acabar aquesta entrada sense donar les gràcies als meus 3 primers seguidors a l'ombra, el Rogeli, la Bibi i la Ruth! i especialment agraeixo la dedicació de la meva amiga Juli que m'està ajudant amb la futura capçalera del bloc, i del meu xicot Rogeli que m'ajuda a desxifrar el "tostón" del llenguatge html del bloc. Moltíssimes gràcies als dos, I love you so much! :)

I res més, només afegir que espero que us sentiu com a casa vostra i que si voleu em feu arribar les vostres preguntes, dubtes, crítiques, recomenacions o tot allò que us vingui de gust afegint un comentari al final de cada post o bé escrivint-me a:
tallerdepastissets@gmail.com

Un petonet i fins aviat!!!

45 comentaris:

  1. Que bé, soc el primer!!! Doncs jo voto pel pastiset de la "Elefanteta amb xumet".
    Crec que hauria de guanyar jo el concurs per que passó molta gana i m'estic quedant en els ossos!!!! i els teus pastissets estan boníssims!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. elefanteta amb xumet???????

      això és una senyal!!!!

      yupiiiiii!!!!

      Elimina
    2. jajajja! Ruth estàs fatal!!!

      Rogeli, tens el número 1 al concurs! :)

      Elimina
  2. Felicitats Nuria, benvinguda al mon dels blocs (en català es pot dir bloc) molt atractiu i professional, espero que ens expliquis tots els teus secrets...
    El que més m'agrada a mi, les vacancea a la LAS VEGAS.

    Això de poder fer la maleta i poder-te-la menjar... es massa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Manel! una bona elecció, la maleta estava superbona!!!

      Tens el número 2 al concurs! :)

      Elimina
  3. HOMEEEEE!!! SENSE CAP MENA DE DUBTE, EL QUE MES M'AGRADA ES EL DE "HOME SWEET HOME", PERQUE EM SENTO MOLT IDENTIFICAT AMB ELL I PERQUE ESTABA MOLT BOOOO!!!

    SI GUANYO EL CONCURS, SERÀ ENTREGAT A UNA BONA CAUSA, PER ALS MEUS NEBODETS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El teu pastisset és un dels meus preferits també! ;)

      Tens el número 3 al sorteig, molta sort!

      Elimina
  4. Hola!!! Enhorabona pel blog, es una monada!!!

    Uff, quin repte triar un pastisset!!! A mi m'agraden tots, pero posats a triar un, el del Petit Princep m'ha portat bons records i per aixo el trio.

    Jo crec que el pastisset del Bob esponja m'hauria de tocar a mi perque segur que son la teva admiradora més fidel!!! Be, tu tens un munt d'admiradors que el Rogeli ha d'anar espantant, i per aixo esta tant catxes, pero a mi no em troba perillosa i em tracta be, jejeje

    Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajja, molt bones les teves raons per guanyar el sorteig! tens el número 4, sooooort!!! :)

      Elimina
  5. holaaa!
    a mi el pastisset que m'és m'agrada és..... "l'autopastisset"!
    m'agrada la forma, els colors, el trosset de pastís a sobre el cupcake.... i el més important de tot.... per a la persona TAN ESPECIAL que era!!!! tomaaaa yaaa!
    jo n'he probat tants! i tinc la pila de records!!!!
    i hauria de guanyat el BOB, per ser la fan Nº1 després del Rogeli, així que digues a les teves amigues que deixin de dir que són les nº1! que sóc jo!!! i a més a més, després del Pocoyó de la Carlota, del Bob del Magí, de la guapa per a Dario, de les 2 caixes de regal de l'Ana, els cupcakes de l'hospital.... i la resta que he tastat, estic preparadíssima per a ser "Crítica Oficial del Taller dels Pastissets" !!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooooooh!!! només per aquesta dedicatòria tan bonica ja hauries de guanyar el pastís! però no pot ser, el sorteo es el sorteo! jajaja! guapi, tens el número 5 pel sorteig. Que tinguis molta sort i moltes gràcies per tooooooot!!! :)

      Elimina
  6. Enhorabona pel blog, Núria!!!!! Estàs feta una artista!!! A veure si et forres i retires al Rogeli de treballar, jeje.

    Els pastíssos són genials, però el que més m'agrada és el de l'astronauta, bàsicament perquè no només és molt maco, sino que també estava boníssim!!!! Vaig tenir la sort de poder-lo tastar al comiat del Miquel. Vull dir, que els teus pastissos no només són la part de fora, per dins també et surten molt bons :). El del karting també m'ha cridat molt l'atenció.

    I bé, jo crec que hauria de guanyar perquè sóc el membre número 13 del blog, i així demostrariem al món que el número 13 també pot ser el número de la sort. A part, que he d'alimentar a tres nebots, i aquest mega-pastís m'aniria que "ni pintao" ;DDDDDDDDD

    Molta sort en aquesta nova aventura que comences!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Raül!!!!!! m'alegro que t'agradés el pastisset no només per fora sinó també per dins! m'agrada molt que em diguis això ja que sempre pateixo una mica per si seran o no del gust de la gent. A mi m'agraden molt, però ja se sap que "para gustos colores!" ;)

      Bé, tens el número 6 pel concurs, que tinguis molta sort!!! :)

      Elimina
  7. Qué bien que te hayas animado a hacer un blog, así podré enseñárselo a toooooodo el mundo, aunque ya lo hacía por facebook!Porque además de ser espectaculares, están buenísimos! Es difícil elegir uno, pero puestos a elegir me quedo con Toy Story, por ser la fan número uno de "hasta el infinito y más allá".

    Lo siento Rogeli, pero tú no puedes ganar el pastel de Bob Esponja, porque si engordas no entraréis en el piso,y has de dejar espacio a Nuria, pobreta, que con tanto utensilio para los pasteles seguro que ya no entráis! :) Si gano yo, recordaré todos los buenos momentos que pasé con vosotros y además tendréis que traérmelo, lo que sería una visita obligada! Y además ... ya mismo es mi cumpleaños, así que está todo a mi favor.

    ResponElimina
  8. Me gusta el cupcake del cerdito, porque me recuerda a Rogeli.
    Es tan mono....
    Pierre

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja, como le toque a él el pastel no os va a dar ni un trozo!

      Gracias Pierre, tienes el número 9! :)

      Elimina
  9. Hola a tothom!

    A mi el pastís que més m'agrada de tots es el de Bob Esponja, i crec que m'hauria de tocar a mi perquè soc un fan del Bob i del Patricio. A més estic pensant en anar-me'n a viure a 'una piña debajo del mar!' en fondo de bikini!!!

    ResponElimina
  10. Hola,

    Moltes felicitats per animar-te a fer un bloc posant algunes receptes. Ja pots comptar que provaré de fer alguna.

    De tots els pastissets, el meu preferit és "l'Autopastisset d'aniversari" perquè em recorda una Falla de València i com un té part de sang valenciana ... doncs la cosa tira :-P A més no deu ser gens fàcil equilibrar la figura i segur que has passat moltes hores.

    I el motiu de guanyar ... doncs, tenir sort ... encara que ja he guanyat perquè el Rogelí deixarà de tocar els c... vull dir, insistir! perquè votem al teu blog. És el que té tenir-ho a la taula del costat :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajja! el Rogeli el que vol es que guanyi el pastisset algú de l'oficina i poder-li fotra queixalada, que listo! ;P

      Tens el número 8, molta sooooooort!!!

      Elimina
  11. Hola!! mare meva! Quins pastissos! EL meu favorit sense dubte és el Autopastisset! et va quedar molt bo!! :)
    Jo crec que he de guanyar perque Robin i jo som els fans n1 del Bob Esponja! i teus tambè! :) i perque si marxem de Espanya, volem tenir un dolç record de aquesta terra!
    Muaks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Luz!!! tens el número 10, aviam si ens veiem aviat (si us toca us veuré dissabte 10!!!). Molta sooooort!!! :)

      Elimina
  12. Nurieta! Enhorabona! Molt xulo el blog! Endavant, que això dels pastissets no pateix la crisi...a els que ens agrada el dolç no ens resistim mai a un pastís ni a un blog tan llaminer com el teu!
    Provaré sort per si em toca el pastís!!
    M'agrada el pastís d'en triqui el monstre de les galetes...és el paradigma dels llaminers!
    Vull que em toqui el pastís per poder provar d'una vegada per totes una obra d'art com les que tu fas i compartir-la amb els meus nebots que són un solete (no ploreu...).
    Ens seguim! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esteeeer! no pateixis que si no et toca el pastisset tenim un berenar pendent a casa amb les nenes, així que els tastaràs de totes totes! moltes gràcies loka, tens el número 11 pel sorteig!
      Un petonet i sort!

      Elimina
  13. Nuria, me esncanta tu blog, me encantan tus pasteles y ademas estan buenísimos.
    Mi votación és por el pastel de la maleta de las Vegas, por la envidia que me dio cuando lo vi, por poder comermelo, por lo que significava ...
    Merezco ganar el pastel , porque mi hi ha pequeña es una fan de Bob esponja, es llegar a casa y ponerlo en la tele, se sabe hasta los dialogos de memoria, por lo tanto merezco comerme el Bob.

    !Quien vive en la piña debajo del mar!
    BOB ESPONJA!!!

    Besos, seguiremos en contacto

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja, muchas gracias Rocio!!! pero no te puedo dar número hasta que estés registrada como seguidora, estaré a la espera para darte tu numerito... ;) Un besito!!!!

      Elimina
  14. Nurietaaa que maku de veritat ! ets la millor !!
    En Jordi diu que el camio amb las estrelletas li agrada molt ! es tannn originalll i quedan tan be las estrellassss .. semblan caixas ! aixo diu ! jajaja
    tot emocionat !
    ell pensa que es mereix guanya el Bob perque li vas fer pel seu aniversari i es va possar tant content li va agradar tant i li va fer tanta ilu que el vol tornar a tenir... i com l,avia fa 60 anys ! ja tindrem pastisset !!!
    muakkkkk

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lidi!!! moltes gràcies guapi, i als teus dos nens tan guapos i simpàtics que tens! teniu el número 12 pel sorteig,que tingueu molta sooooort!!!

      Elimina
  15. Me encanta el blog Nuria!!! felicitaciones!! está genial!!.

    Lo de elegir un pastis es complicado, casi todos me gustan, además de que tuve la suerte de ser catadora de unos cuantos y todos IMPRESIONANTEMENTE DELICIOSOS!!

    Pero ahí va, elijo la tarta maleta de Hollywood, además porque también la degusté y estaba TREMENDA!!

    Y considerando que una vez que empiezo a comer tus tartas y pastissets, no puedo parar, ya estoy degustando mentalmente la tarta de Bob Esponja, QUE RICAAAAAAA,a ver si puedo conseguirla desde el mundo de los sueños..hmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ritaaaaa!!! ostras, te toca el número 13 en la votación... pero segura que te dará suerte, fuera supersticiones! ;) Un besito!

      Elimina
  16. Hola Núria!!! Doncs els pastissos m'agraden tots!!! Però com que m'he de posicionar i escollir-ne un... Et diré que l'elegido és "Home Sweet Home"!! Aquí ve la explicació: doncs el passat dia 28 de febrer,va fer dos anys que comparteixo la meva vida amb el meu company, en Roger!! Així que crec que seria el més adient a escollir per la situació! jeje!
    Ens proposes que et justifiquem el per què hem de ser nosaltres els guanyadors del super Bob Esponja, doncs crec, que jo em mereixo ser la guanyadora igual que la resta, això sí! T'asseguro que el degustaria com una delicatessen! perquè em porten boja els dolços!! jeje! Tu ja coneixes la meva línia corba! jeje! I per mantenir-la fa falta menjar-ne uns quants de pastissets! jeje! Però ni el 5% dels que ingereixo són de la qualitat del Bob! jeje!
    L'altra raó per la qual m'agradaria que em toqués, és perquè també sóc una forofa dels pastissos, de fet en faig molt sovint, però molt més senzills, perquè no coneixo la teva tècnica! jeje! Els meus són de cobertura de xocolata! i de m&m, conguitos, lacasitos, etc... tot allò que s'hi pugui posar. jeje! de fet a casa meva la mona no l'hem comprat mai! Sempre ens la fem nosaltres!
    Ah! I l'última raó per la qual crec que m'hauria de tocar és perquè aquesta setmana vinent cumpleixo 32 anys!! I no estaré amb la família... Així que si tingués la companyia del Bob... El dia resultaria més dolç! jeje!
    En fi, guapíssima! Tu sorteja! A vere què passa! L'atzart és el que mana!
    Un petonàs! Fins dimecres!
    Laia

    ResponElimina
  17. Per cert, he fet tot el procés bé?? jeje!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laiaaaa! molt bé guapa, has fet tot el procés perfecte! jajaja! buah, quin munt de raons que em dónes... la veritat és que si que et mereixeries guanyar el pastís!! peeeeerò el sorteig és el sorteig i no es poden fer trampes així que ho deixarem en mans del destí! :)
      I pel tema pastissets decorats no et preocupis que poquet a poquet aniré penjant tutorials perquè aprengueu la tècnica del fondant així que d'aquí poc no tindràs excuses per posar-t'hi, i més encara si t'agrada la reposteria, és genial! Bé guapíssima, tens el número 14 pel sorteig, que tinguis soooooort!!! muaaaa!

      Elimina
  18. Ei Nuriaaaaaaaaaaaaaa! Felicitats pel blog, ara si que té cara i ulls!
    Ara toca mullar-se...Si he de triar un pastisset em quedo amb l'autopastisset, allò no era un pastís era una obra d'art! Encara estic pensant com es podia aguantar en peu! A més estava boníssim! Ara, també he de dir que el de l'elefanteta, que no el tenia controlat, m'ha agradat molt (siiii, ja se que només era un pastís, però és que algú ho havia de dir!)
    I raons perque m'ha de tocar el BOB esponja...doncs com ja saps estic en edat de creixement (jeje) i necessito menjar molt per poder crèixer, i que millor que un BOB esponja? A més compleix les 3 B's: Bo (bo no, boníssiiiim), bonic (més que bonic, espectacular) i barat (gratiiiiiiis)!

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cris! tens el número 15 pel sorteig. I ja saps que al pot petit hi ha la bona confitura. I a sobre som més coordinades que els demés, sobretot a hip hop! jajaja!

      Elimina
  19. Hola Núria!!!
    Em sembla que encara estic a temps de concursar. Se m'ha fet la boca aigua veient els pastissos que tens en el Fotoblog. Recordo que algun d'aquests pastissets vaig tenir l'honor de provar-lo.
    Jo em quedaria amb el pastís del Bob Esponja perquè faria feliç a una nena molt maca (la Ona) que és una malalta del Bob Esponja.
    Petons!!!
    Carlitus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carlitus... Mela??? huolaaa!!! ;) gràcies pel comentari Carlitus, però lamentablement no et puc donar numeret perquè et falta registrar-te com a seguidor, sorry... va, fes-te seguidor i te'l dono de seguida que no voldria que et quedessis sense! un petonet!

      Elimina
    2. Ara si!!! tens el número 16, molta soooooort!!! ;)

      Elimina
  20. Albertito, a mi també m'encanta l'Ehpohja jajaja! Moltes gràcies pels teus bons desitjos i per seguir de prop aquest bloc baix en calories ;) Tens el número 17, que tinguis molta soooort! un petó!

    ResponElimina
  21. Ai, que bé que al final hagis pogut posat el comentari, m'hagués sabut greu que no participessis! Moltes gràcies Cristina, tens el número 18 pel sorteig!!! sort!!!

    ResponElimina
  22. Ei granoteta, surts superafavorida! ;) m'alegro molt que els red velvet sortissin bé, aviam si me'n feu un dia per berenar... :P
    Tens el número 18 pel sorteig, només queden 30 minuts per tancar-lo!!! molta sooooort!

    ResponElimina
  23. Nuria Crack ets una artista!!!!!
    Mi preferido es el de Pocoyo de Carlota! Por los recuerdos, la ilusión, la cara de flipados de los peques, y de los mayores, por lo bueno que estaba y por el placer de cortarle el cuello ;)
    Me lo merezco y lo necesito por una buena causa! Necesito sus calorías para acabar la Maratón de Barcelona el día 25 ya que tu no quieres hacerme de liebre... :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajja! mi forma física ya no es la que era Dario, creo que paso de lo de liebre... :P Tienes el número 20 para el sorteo, muchas gracias y suerteeee!!! :)

      Elimina
  24. Creo ser yo la merecida ganadora del pastel por una razón muy simple: todavia no he probado los pasteles de Nuria y eso no puede ser!!!!!! Así que es mi oportunidad :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oooooooh Clau, lo siento... el plazo ha acabado a las 11h y no te he podido dar número, snif snif... bueno, no te preocupes que haré más concursos. De todos modos muchas gracias por hacerte seguidora, un besito muy grande!!!

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...